Nieuws

Tag Team titels op het spel tijdens CatchORama

oktober 14, 2019
155 Views
no comments
1 minute read
Tag Team titels op het spel tijdens CatchORama

Op vrijdag 1 november zullen de regerende PWA Tag Team kampioenen, Rob Raw en Rex Rage, het goud maar liefst 700 dagen in hun bezit hebben. Een ongeƫvenaard succes binnen het Europese wrestlingcircuit! Exact acht dagen later, op zaterdag 9 november om precies te zijn zullen de Warriors of the World hun titels verdedigen tijdens PWA CatchORama te Boom.

Hun uitdagers, The Real Heroes, grepen eerder dit jaar naast het goud tijdens de 3-Way Tag Team wedstrijd tegen de kampioenen en de Student Union. Spike Bones en Jason TNK moesten toezien hoe de kampioenen Student Union lid 'John Francis' tegen het canvas pinde om hun goud veilig te stellen.

De voorbije zeven maanden heeft Nina haar troepen klaargestoomd voor de ultieme veldslag tegen het duo dat zij beter kent als wie dan ook. Drie jaar geleden stond zij aan de zijde van Rob en Rex maar de Warriors of the World bedankte Nina voor haar diensten na het verliezen van het goud aan Rami Romeo en Audrey Bride. Nina zwoor om revanche te nemen op Rob en Rex, en op 9 november lijkt het moment aangebroken. Zij is er van overtuigd dat Spike en Jason de regerende kampioenen van hun troon kunnen stoten.

Weten de Real Heroes de schijnbaar onklopbare kampioenen te kloppen, of blijven de Warriors of the World dominant aan de top van de Tag Team berg bij Pro Wrestling Allstars?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *