Nieuws

Fabulous Nicky en Tamas Szabo strijden voor de Europese titel

oktober 17, 2019
129 Views
no comments
4 minutes read
Fabulous Nicky en Tamas Szabo strijden voor de Europese titel

Op 9 november zal de Allstars ring voor de derde keer opgesteld worden in zaal Feestpaleis te Boom. De voorbije twee edities kende enkele onvergetelijke momenten die bepalend zijn geweest in de geschiedenis van Pro Wrestling Allstars. Worstelaars beleefden er zowel hoogtepunten als dieptepunten.

Een van die worstelaars die daar van kan meepraten is Tamas Szabo. Ondanks dat hij het Tag Team kampioenschap verloor tijdens het allereerste Allstars evenement in het Feestpaleis, wist hij diezelfde avond de European Allstar titel te veroveren door het winnen van de tweede Sole Survivor editie. Die avond schreef Nitro geschiedenis niet alleen door meerdere records te vestigen zoals de langste tijd en de meeste eliminaties in de Sole Survivor wedstrijd, maar door ook de tweede PWA Grand Slam kampioen te worden. Het was het absolute hoogtepunt in de Allstars ring voor Szabo.

Echter, één jaar later beleefde de Hongaarse fan favoriet het donkerste moment in zijn Allstars carrière. Nitro's titelverdediging tegen de Ierse Fabulous Nicky kwam tot een onverwacht einde wanneer Szabo's voormalig tag team partner, Gabriel Angelfyre, de kampioen velde met loeiharde klap tegen het hoofd met de wandelstok van de Modern Messiah. Nicky aarzelde geen moment en nam meteen gebruik van de situatie om Szabo's schouders tegen de mat te pinnen.

De vete tussen Nitro en Fabulous Nicky ruimde plaats voor een revanche van Szabo aan het adres van Gabriel Angelfyre. De Modern Messiah stelde Zafar Ameen aan als zijn vertegenwoordiger in een wedstrijd tegen Tamas tijdens het Sole Survivor evenement. De verliezer zou later die avond als eerste deelnemer aantreden in de Sole Survivor wedstrijd. Wederom zorgde Angelfyre ervoor dat Nitro de wedstrijd verloor, en aldus voor een schijnbaar onmogelijke opdracht stond. Maar opnieuw schreef Tamas Szabo geschiedenis. Hij startte de Sole Survivor wedstrijd als de eerste deelnemer en wist zich door de 29 andere deelnemers waaronder Zafar Ameen, Gabriel Angelfyre en Fabulous Nicky te worstelen en wist de wedstrijd te winnen en de Catch Cup trofee te beet te nemen. Diezelfde avond wist Fabulous Nicky ook tot tweemaal toe op dubieuze wijze de European Allstar titel te verdedigen tegen zowel El Normalico alsook tegen Johnny Evers.

Hoewel Tamas Szabo door het winnen van de Catch Cup nu ook in het bezit is van een contract voor een titelwedstrijd naar keuze heeft het Allstars bestuur besloten om Nitro hoe dan ook zijn lang verwachte rematch te gunnen tegen Fabulous Nicky op 9 november. De vorige ontmoetingen tussen Szabo en Nicky verliepen niet zonder slag of stoot, en ook nu bereiden we ons weer voor op een onvergetelijke wedstrijd waar veel op het spel staat.

De Hongaarse uitdager heeft één jaar moeten wachten op deze titelwedstrijd, en is niet bereid om naar huis te keren met lege handen. De Ierse kampioen liet ons alvast verstaan dat hij niet bereid is het goud op te geven en zal al het nodige doen om de titel weer mee naar Dublin te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *