Nieuws

Gridlock komt naar CatchORama

oktober 18, 2019
104 Views
no comments
1 minute read
Gridlock komt naar CatchORama

Bij het "Beware of the Dragon" evenement vorige maand kregen enkele talenten de kans om zich voor te stellen aan het Allstars bestuur en fans. Een van die nieuwe gezichten dat die kans stevig beetgreep was Gridlock.

Dat The Hero Hunter niet te onderschatten is, daar waren we vooraf reeds van overtuigd. Tenslotte heeft hij al meerdere titels op zijn palmares, en vorige maand liet hij een zeer sterke indruk na met zijn overwinning tegen Colin Williams. Wat Gridlock betreft was dit nog maar het topje van de ijsberg. Door zijn hybrid stijl kan hij zich makkelijk aanpassen aan elke tegenstander die zijn pad kruist.

Een ding is zeker, iedereen op het roster is gewaarschuwd, Gridlock komt naar Allstars ring met een doel voor ogen. Alles en iedereen die in zijn weg staat zal de tol betalen...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *