Nieuws

UFO Joe land in de Allstars ring bij CatchORama

oktober 28, 2019
84 Views
no comments
1 minute read
UFO Joe land in de Allstars ring bij CatchORama

De voorbije jaren passeerden heel wat unieke individuen de revue in de Allstars ring. Maar het nieuwste gezicht dat op 9 november zijn opwachting maakt in de Allstars ring zal niet onopgemerkt blijven.

UFO Joe, ook wel bekend als "The Space Invader" is een controversiële verschijning in de wereld van Pro-Wrestling. Er wordt beweerd dat hij vooraf aan zijn komst naar de Planeet Aarde een menselijk bestaan heeft geleid.

Een verandering vond plaats toen een lichtstraal vanuit de lucht neer scheen op een stuk grond wat bekend staat als de Lage Landen. Sindsdien is UFO Joe meegenomen naar de meest geheime plekken op Aarde en heeft daar buitenaardse kennis, krachten -en technologische hoogstandjes opgedaan. Zijn missie wordt aangestuurd door interdimensionale krachten, met als doel om de wereldbevolking te laten wennen aan hun toekomstige plek als intelligente wezens in het universum.

UFO Joe opereert vanuit zijn thuisbasis in Area 51, en heeft zijn boodschap van intergalactische hoop mogen verspreiden in landen als Frankrijk, Nederland en Duitsland. Nu keert hij terug naar de ring in België om de Aardbewoners in Boom een belangrijke les in hun kosmische bewustzijn bij te brengen.

Hoe reageren de PWA Fans op hun "First Encounter"? Is België klaar voor een "UFO Crash"? Weet UFO Joe's tegenstander weerstand te bieden tegen "The Force"? Of ziet de "The Space Invader" een kans om het bewustzijn van een nieuw menselijk doelwit over te nemen? Kom erachter bij PWA CatchoRama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *