Nieuws

Scotty Valentine jaagt op DareDevil titel

oktober 30, 2019
166 Views
no comments
2 minutes read
Scotty Valentine jaagt op DareDevil titel

Vorig jaar leek de DareDevil titel plots heel dichtbij voor Scotty Valentine. Wegens blessureleed van toenmalig DareDevil kampioen, Benjamin Van Es, werd de vacante titel op het spel gezet tussen Spike Bones en Valentine.

Net voor de wedstrijd van start ging maakte Ruby Radley haar weg naar de ring en vertelde dat zij ook haar naam in de hoed gooide voor het goud. De wedstrijd werd een 3 way waar de Britse uitdaagster het goud wist te grijpen.

Valentine was helemaal niet te spreken na de wedstrijd over het feit dat Ruby plotsklaps werd toegevoegd aan de wedstrijd, en daagde de nieuwe kampioene uit voor een titelwedstrijd in Mechelen. Wanneer Scotty en Ruby wachtte op het belsignaal klonk plots de muziek van Benjamin Van Es door de speakers. De voormalig kampioen was terug, en nam gebruik van zijn recht tot een rematch. Tot groot ongenoegen van Valentine werd deze wedstrijd wederom een 3 way, en ook de uitkomst was hetzelfde. Ruby Radley wist met succes het goud te verdedigen.

"Sexy" Scotty zag hoe Ruby ook het goud de ene wedstrijd na de andere in de Verenigd Koninkrijk wist te verdedigen en wachtte ongeduldig tot de kampioene weer naar België zou komen om het goud te verdedigen. En die dag is nu aangebroken!

De Nederlander daagt Ruby uit voor een één op één wedstrijd voor het DareDevil goud bij PWA CatchORama. Het Allstars bestuur geeft Scott nog één laatste kans op een titelwedstrijd tegen Ruby Radley. Krijgt Scotty dan eindelijk zijn singles wedstrijd voor het goud, of komt er iemand zijn feestje verpesten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *