Nieuws

PWA CatchORama helemaal gratis te bekijken via Turnbuckle TV

november 22, 2019
173 Views
no comments
57 seconds read
PWA CatchORama helemaal gratis te bekijken via Turnbuckle TV

Het media team bij Pro Wrestling Allstars werd de voorbije weken versterkt door cameraman Lucian en commentator Tax Williams. Zij zorgden ervoor dat het PWA CatchORama evenement vereeuwigd werd op beeld. Met trots mogen wij u ook vertellen dat wij een samenwerking met Turnbuckle TV hebben aangegaan, en dat u vanaf heden onze evenementen via dit kanaal kan bekijken.

Voor slechts £ 3,99 per maand kan u naast onze Allstars evenementen ook de volledige shows bekijken van meer dan 40 andere internationale organisaties waaronder die van onze partners Wrestling For en Relentless.

Om deze samenwerking te vieren kan u PWA CatchORama nu volledig GRATIS bekijken. Klik snel op onderstaande link voor meer info:

https://turnbuckletv.com/channels/pro-wrestling-allstars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *