Nieuws

Gelukkig 2020 met 20 dagen 20% korting.

januari 1, 2020
60 Views
no comments
2 minutes read
Gelukkig 2020 met 20 dagen 20% korting.

Via deze weg willen wij onze worstelaars, crew en fans alvast de beste wensen toewensen voor 2020. Dit jaar hebben we voor jullie een jaar vol spanning en spektakel op het programma.

Op zondag 16 februari neemt de 'New Age Pirate' Mauro Wit mee op tocht samen met co-SLAM! en PWA worstelaars naar onze SLAM! Dojo in De Schorre te Boom tijdens PWA x SLAM! Dead Men Tell No Tales.

Enkele weken later, op 21 maart om precies te zijn, zal het Mechelse feestbeest, Rami Romeo, nog één laatste keer de worstelring betreden voor hij zijn wrestlingboots voorgoed opbergt. Hij neemt het voor zijn thuispubliek op tegen regerend Europees kampioen Tristan Archer in het main event van PWA All Aboard The Party Train. Diezelfde avond worden de fans ook verwend met het Belgische debuut van 'The Bad Girl' Chantal Jordan.

Maar om 2020 goed in te zetten hebben wij ook nog een geschenkje voor onze geweldige fans. Tot en met 20 januari zijn alle artikelen in onze webshop verkrijgbaar aan 20% korting! De officiële Allstars merchandise, maar ook tickets voor onze shows van 16 februari en 21 maart zijn nu 20 dagen lang verkrijgbaar aan een gereduceerd tarief. Aarzel dus niet, en bestel nu reeds je tickets voor deze twee spektakels.

Hou daarnaast onze website en social media ook nauwlettend in het oog, want de komende dagen en weken vertellen we jullie meer over wat Pro Wrestling Allstars dit jaar voor jullie in petto heeft, en komen jullie te weten welke sterren jullie de komende maanden in actie mogen zien tijdens onze live evenementen.

Stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *