Nieuws

Rabid Reilly maakt Belgisch debuut

januari 4, 2020
67 Views
no comments
2 minutes read
Rabid Reilly maakt Belgisch debuut

Voor de jaarwisseling sloten Pro Wrestling Allstars en SLAM! Wrestling Academy enkele verbonden af met nieuwe internationale partners.

Een van die nieuwe partners is RWA Wrestling. De organisatie is gelinkt aan de Al Snow Wrestling Academy - Chesire onder leiding van voormalig NXT worstelaar Andy Baker. De school bracht verschillende talenten voort die we in het verleden ook reeds konden zien in de Allstars ring, zoals Mr. Williams en Jami Sparx. Dit jaar zullen nog meer talenten uit RWA hun opwachting maken in de Belgische ring.

Zo zullen op 16 februari meerdere RWA talenten zichzelf meten met tegenstanders uit SLAM!. De eerste naam die we mogen bekendmaken is 'Rabid Reilly'. De 'Straight Edge Psycho' is wellicht één van meest onvoorspelbare mannen in de Britse worstelscene! Reilly deinst niet terug van onderhandse tactieken te hanteren, omdat pijn veroorzaken zijn belangrijkste motivatie is.

Bekend om zijn krankzinnige pijntolerantie, zal Rabid zijn tegenstanders overleven door ze te vermoeien door zware straffen te weerstaan en vervolgens een uitbarsting van energie vrij te geven die zijn vijanden niet kunnen weerstaan.

Hij slaat al meer dan 4 en een half jaar harder dan de andere studenten bij de RWA Wrestling Academy waar hij traint onderbegeleiding van Andy Baker. Reilly leerde de kneepjes van het vak eveneens bij Dr. Tom Pritchard, Rip Rogers, Marty Jones en Dave Taylor.
Hij heeft voor vele promoties geworsteld, zoals Britannia Wrestling, RWA, Wrestle Island en meer!

Rabid Reilly is de jongste RWA GrandSlam kampioen door de RWA Heavyweight kampioen te worden, RWA Next Level kampioen, en tot tweemaal toe de RWA Tag Team titles te pakken. Hij is ook JFPW Heavyweight kampioen, de jongste RWA King of the Ring én Rumble winnaar.

Reilly deinst voor niets of niemand terug, dus al wie zijn pad kruist is gewaarschuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *