Nieuws

Eerste titelverdediging voor Leo Leroi

januari 9, 2020
105 Views
no comments
56 seconds read
Eerste titelverdediging voor Leo Leroi

Kersvers SLAM! Wrestling Academy kampioen, Leo Leroi, zal op 16 februari de titel voor het eerst verdedigen. Wie de uitdager worden zal is momenteel nog een vraagteken, maar wie het ook zal zijn kan maar beter op zijn hoede zijn.

Als de manier waarop Leo de titel gewonnen heeft een voorbode mag zijn van wat komen zal dient de uitdager niet alleen met de kampioen rekening te houden, maar ook met Steve Venom en Lara Aslan. Het trio wist op slinkse wijze voormalig kampioen Daniel Sparks van de troon te stoten.

Het SLAM! bestuur zal weldra de naam van de uitdager bekend maken, blijf onze website en social media dus in het oog houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *