Nieuws

België, bereid je voor op de komst van Lance Revera!

januari 11, 2020
60 Views
no comments
2 minutes read
België, bereid je voor op de komst van Lance Revera!

Mannen, houdt uw vrouwen en dochters in bedwang, want "The Playboy Prince of Professional Wrestling" Lance Revera komt naar België!

Lance Revera is ongetwijfeld de meest arrogante worstelaar uit het Verenigd Koninkrijk en laat geen enkel moment voorbij gaan om je daar aan te doen herinneren, vooral als het gaat om de favoriete worstelaar van je vriendin te zijn.

De "#1 van je vriendin" met de snelheid van een kat staat bekend om high impact en snelle tempo wedstrijden! Met zijn 1 meter 85 staat de ultieme ladiesman al 4 en een half jaar in de Britse worstelscène en wordt hij getraind door Andy Baker aan de RWA (Runcorn Wrestling Academy) waar hij ook trainde met legendarische trainers en worstelaars zoals Dr. Tom Prichard, Dave Taylor, Rip Rogers, Marty Jones en Chikara's oprichter Mike Quackenbush.

Sinds zijn officieel debuut in november 2015 heeft Lance Revera bij een waaier aan organisaties in het Verenigd Koninkrijk gewerkt, waaronder Runcorn Wrestling Academy, Britannia Wrestling Promotions, Wrestle Island, Pro Wrestling 4 You en InOut Wrestling en nog veel meer.

Lance Revera en de eveneens debuterende Rabid Reilly hadden ook een intense vete die teruggaat tot vroeg in de carrière van beide mannen! Dit heeft zich verspreid over vele divisies van RWA met beide mannen die elk over het recht vechten om RWA Tag Team Champion en RWA Next Level Champion te worden genoemd!

Lance Revera is een voormalige RWA Next Level-kampioen, een tweevoudig RWA Tag Team-kampioen en een JFPW Prestige-kampioen. Hij heeft ook het record voor de langste tijd doorgebracht in de RWA Rumble in Runcorn-wedstrijd!

(Foto: Plentiful Pictures & Photography)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *