Nieuws

Gridlock en Walker dagen Dante Mercer uit voor tag team actie

januari 16, 2020
127 Views
no comments
2 minutes read
Gridlock en Walker dagen Dante Mercer uit voor tag team actie

PWA CatchORama liet een wrange nasmaak bij een boel van de worstelaars die actief waren tijdens het evenement. Enkele worstelaars die dat gevoel beamen zijn Gridlock en Asriel Walker.

Beide heren namen deel aan de battle royal die zou bepalen wie zich zou kwalificeren als interim DareDevil kampioen. Hoewel er maar één persoon kon slagen in die opdracht leek het er op dat Walker en Gridlock tijdens de wedstrijd hun krachten bundelden om tegenstanders uit de weg te ruimen.

Helaas sloeg het noodlot toe en blesseerde Gridlock zich, en dat doorbrak de ijzeren grip dat beide heren hadden op hun tegenstanders, en dat leidde tot hun eliminaties.

De uiteindelijke winnaar van die bewuste wedstrijd, Dante Mercer, sloeg er vervolgens niet in om het interim DareDevil kampioenschap, in naam van Ruby Radley, te verdedigen tegen Scotty Valentine.

Walker en Gridlock zijn niet te spreken over de afloop van hun wedstrijd bij CatchORama en hebben het gemunt op Dante, die volgens hun onterecht de wedstrijd won. Bij PWA x SLAM! Dead Men Tell No Tales staan Gridlock en Asriel Walker officieel als team in de ring en dagen ze Dante Mercer uit tot een tag team wedstrijd.

Wij kregen het bericht dat een zelfzekere Dante de uitdaging van beide heren aanvaard, maar liet ons tot op heden nog niet weten wie hij zal meebrengen om te strijden aan zijn zijde tegen deze twee angstaanjagende figuren.

Wij houden u uiteraard op de hoogte van zodra wij weten wie de mysterieuze partner van Dante Mercer worden zal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *