Nieuws

Lance Revera treft Plague Sullivan voor één op één wedstrijd

januari 19, 2020
134 Views
no comments
1 minute read
Lance Revera treft Plague Sullivan voor één op één wedstrijd

Met nog exact 4 weken te gaan tot PWA x SLAM! Dead Men Tell No Tales weten wie de eerder aangekondigde Lance Revera voor de kiezen krijgt in Boom. De Britse worstelaar zal zich kunnen meten met een van de nieuwste en de meest populaire gezichten binnen de SLAM! divisie.

De Allstars fans konden aan het begin van de zomer kennis maken met de altijd energieke Plague Sullivan. Hij maakte zijn debuut aan de zijde van Mauro Wit, maar moest zich die avond gewonnen geven tegen het team van de huidig SLAM! kampioen, Leo Leroi, en Steve Venom.

Bij Beware of the Dragon wist Sullivan zijn stempel te drukken op het SLAM! roster wanneer hij zege wist te vieren in een 4-way wedstrijd tegen niemand minder dan Rob Raw, Rocky Jones en Randy Van Der Wolf.

Ook tijdens CatchORama haalde Plague een overwinning thuis met zijn teampartners Mauro Wit en Rami Romeo in hun wedstrijd tegen de Student Union.

Plague Sullivan is klaar voor de volgende test op zijn weg naar de top binnen de SLAM! divisie en hij krijgt op 16 februari zijn eerste singles wedstrijd in de Allstars ring, en dat tegen een de zeer zelfzekere Lance Revera. Beide heren zijn gebrand op een overwinning, en zij zullen het onderste uit de kan halen om zege te mogen vieren in de SLAM! Dojo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *