Nieuws

De laatste, gouden halte van de Partytrain

januari 20, 2020
137 Views
no comments
2 minutes read
De laatste, gouden halte van de Partytrain

Deze zomer maakte Rami Romeo het nieuws bekend dat hij zijn wrestling boots noodgedwongen zal moeten opbergen wegens een ernstig fysiek letsel. Het Mechelse feestbeest vertelde dat hij tijdens zijn Final Party Tour afscheid zou nemen bij elke organisatie waar hij een vaste waarde is geweest gedurende zijn carrière.

Rami's Party-trein zal op 21 maart op zijn eindbestemming arriveren: zaal De Brug te Mechelen en daar wacht nog één allerlaatste tegenstander op hem.

Dit word wellicht de grootste wedstrijd in de carrière van Rami, want voor de allerlaatste keer maakt hij kans op het winnen van een singles titel. Maar daarvoor moet hij weten om regerend European Allstar kampioen, Tristan Archer, onderuit te halen.

Het was 'The French Revolution' zelf die Romeo wist uit te dagen na Rami's wedstrijd bij CatchORama. Archer vertelde dat hij eerst de Europese titel zou veroveren, en vervolgens op 21 maart voor het hoofd van Rami zou komen.

Rami deinsde niet terug voor de uitdaging en accepteerde ze zonder aarzelen. Diezelfde avond deed Tristan wat hij beloofde, en kroonde zich tot European Allstar kampioen.

Zal Archer op 21 maart slaan in zijn doel om Rami voor eens en voor altijd uit te schakelen, of weet Rami met de voltallige steun van 'zijn' publiek in Mechelen nog één laatste titel te veroveren alvorens hij voorgoed afscheid neemt van de worstelring.

Ticket voor PWA All Aboard The Party Train zijn nu verkrijgbaar via http://www.prowrestling.be/webshop/index.php?route=product/product&product_id=59

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *