Nieuws

Ryden Doom komt eraan …

januari 22, 2020
118 Views
no comments
52 seconds read
Ryden Doom komt eraan …

Sinds 2014 worden bij de SLAM! Wrestling Academy nieuwe talenten van eigen bodem gevormd. De afgelopen jaren hebben we een waaier aan SLAM! studenten met succes hun debuut zien maken in de Allstars ring. Heel wat van deze talenten hebben een internationale carrière uitgebouwd, denk maar aan een Daniel Sparks, Rami Romeo, ... .

Op dit moment bruist het binnen de SLAM! Wrestling Academy met talent dat in hun voetsporen wil treden en zichzelf ook op de kaart wil zetten. Op 16 februari tijdens PWA x SLAM! Dead Men Tell No Tales is het tijd om kennis te maken met één van deze jonge talenten; Ryden Doom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *