Nieuws

Leo Leroi verdedigt SLAM! kampioenschap tegen KC Payne

januari 29, 2020
134 Views
no comments
1 minute read
Leo Leroi verdedigt SLAM! kampioenschap tegen KC Payne

Zoals eerder vermeld zal SLAM! kampioen, Leo Leroi, zijn titel voor het eerst verdedigen op 16 februari. Vol ongeduld was het afwachten op de kennismaking met zijn tegenstander, maar wij kunnen u nu vertellen dat hij een uitdager van formaat zal treffen in Boom.

De nieuwe samenwerking met RWA Wrestling maakt het mogelijk voor worstelaars van het RWA roster te strijden voor het SLAM! kampioenschap, en daar van die regeling maakt KC Payne meteen gebruik.

De eigenaar van the House of Payne is met zijn 1m93 en 118 kg een imposante verschijning. Maar wees niet verbaasd wanneer deze massieve worstelaar naar de top rope klimt, want hij deinst er niet voor terug om door de lucht te vliegen net als een cruiserweight.

De afgelopen 3 jaar was hij een steunpilaar bij de RWA die de Jon Baker Memorial Trophy 2018 won, evenals het RWA Tag Team-kampioenschap. Hij is ook lid van de selectie Wrestle Island, waar hij deel uitmaakt van de Prospect Division.

De 24-jarige krachtpatser heeft nog steeds tal van doelen die hij wil bereiken. Daarom brengt hij op 16 februari the House of Payne naar PWA x SLAM! Dead Men Tell No Tales en is de Brit niet van plan om zonder lege handen weer naar huis terug te keren.

Weet Leo Leroi de titel succesvol te verdedigen tegen de grotere en zwaardere uitdager, of weet KC Payne goud te winnen tijdens zijn Belgische debuut?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *