Nieuws

Durançon komt naar Pro Wrestling Allstars

februari 8, 2020
53 Views
no comments
1 minute read
Durançon komt naar Pro Wrestling Allstars

Het is wederom de tijd om een nieuw gezicht te introduceren in de Allstars ring. Op 21 maart is het aan "La Hyene" Durançon de kans om zich voor te stellen aan de Allstars fans tijdens PWA All Aboard The Party Train in Mechelen.

De Fransman heeft de voorbije jaren in Europa een reputatie opgebouwd als gemene en taaie worstelaar die voor niets of niemand terugdeinst. Durançon is inmiddels een vaste waarde bij diverse organisaties in Frankrijk, maar is ook actief bij diverse Duitse organisaties waar hij onder meer Tag Team goud wist te behalen aan de zijde van niemand minder dan Tristan Archer.

Ook in België wil La Hyene voet aan grond krijgen. Zo kunnen vele fans hem ook kennen uit de Relentless ring. Tot op heden wist de Fransman nog geen overwinning te behalen op Vlaamse bodem en zal hij met niets anders dan een overwinning genoegen nemen tijdens zijn Allstars debuut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *