Nieuws

3-way wedstrijd met een hoge inzet!

februari 9, 2020
54 Views
no comments
2 minutes read
3-way wedstrijd met een hoge inzet!

Met nog exact één week te gaan tot PWA x SLAM! Dead Men Tell No Tales voegen we nog een extra wedstrijd toe aan de line-up. De inzet is groot in deze wedstrijd, want de winnaar zal het met een partner naar keuze mogen opnemen tegen de regerende PWA Tag Team kampioen, The Real Heroes, op 21 Maart in Mechelen.

De voorbije maanden zat het niet mee voor Keith Mercer. Een verlies tegen Spike Bones, een tag team dat niet op dezelfde lijn zat met Nathan Shaw, en ongelukkig geëlimineerd door zijn eigen broer Dante Mercer tijdens de SLAM! Battle Royal bij CatchORama. Hoog tijd om het tij te keren voor de SLAM! worstelaar van het eerste uur.

Ook Colin Williams heeft er alle baat bij om met de winst aan de haal te gaan in deze wedstrijd. Ondanks het verliezen van zijn SLAM! debuut wedstrijd tegen Gridlock in september vorig jaar liet hij wel een zeer sterke indruk bij CatchORama. Colin zijn mannetje te staan tussen de gevestigde waarden tijdens de SLAM! Battle Royal, maar moest zich op het einde gewonnen geven aan de uiteindelijke winnaar, Dante Mercer.

De laatste man in deze wedstrijd is de eerder aangekondigde Rocky Jones. Zoals we eerder wisten te vertellen hebben Rocky en Miss Hayes hun orders gekregen van Student Union leider Mr. Williams. Het is geen geheim dat de Student Union uit is op wraak en nog een eitje te pellen heeft met The Real Heroes nadat ze naast de Tag Team titels grepen één jaar geleden tijdens Sole Survivor III.

Deze drie worstelaars willen stuk voor stuk een einde aan een reeks van verliezen, maar wie weet de overwinning te pakken te krijgen? En wie zal de winnaar op 21 maart meebrengen om het op te nemen tegen Spike Bones en Jason TNK tijdens PWA All Aboard The Party Train?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *