Nieuws

Gloednieuwe RWA Heavyweight kampioen komt naar België

februari 10, 2020
57 Views
no comments
2 minutes read
Gloednieuwe RWA Heavyweight kampioen komt naar België

Het voorbije weekend werd er weer heel wat geworsteld wereldwijd. Onze collega's van RWA presenteerden hun 'Night of Memories' show, wat één van hun grootste evenementen van het jaar is.

De drie heren die aanstaande zondag naar België reizen voor PWA x SLAM! Dead Men Tell No Tales waren eveneens actief tijdens dit evenement. KC Payne was verwikkeld in een intense strijd tegen zijn voormalig tag team partner Rampage Ramsey in een I Quit wedstrijd, Rabid Reilly won zijn wedstrijd van Lionel Sterling is nu de nieuwe RWA Next Level kampioen, en Lance Revera sloeg er niet in om samen met zijn partner Jack Sinclair hun RWA Tag Team titels te verdedigen en moest zich gewonnen geven aan het team van Matt Fox en Gloriam Mor.

In het main event zagen we hoe Brian Aidenson tot het uiterste ging tegen Harry McKenny voor diens RWA Heavyweight kampioenschap, en met succes! Aidenson wist zich te kronen tot de gloednieuwe RWA Heavyweight kampioen na een lange vete met de voormalig kampioen.

Niet alleen de titel stond op het spel, maar de winnaar van die wedstrijd zou zijn opwachting mogen maken op 21 maart bij PWA All Aboard The Party Train! De gloednieuwe RWA Heavyweight kampioen zal dus volgende maand zijn Belgisch debuut maken in Mechelen.

Tegen wie Aidenson het opneemt is nog een vraag, maar wie zijn tegenstander ook zal zijn bereid zich alvast voor. Brian is wellicht één van de meest gedreven en meest intense worstelaars in deze business, tel daarbij zijn arsenaal met technische manoeuvres bij op, en je krijgt een man die voor niets of niemand terugdeinst, en doorgaat tot het uiterste om zijn doel te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *