Nieuws

Nieuw Iers talent op weg naar de Allstars ring

februari 12, 2020
54 Views
no comments
1 minute read
Nieuw Iers talent op weg naar de Allstars ring

In pro wrestling is Ierland op internationaal niveau sterk vertegenwoordigd. Denk maar aan namen als Sheamus, Finn Balor, Becky Lynch en Jordan Devlin die actief zijn bij WWE. Maar ook Session Moth Martina (ook wel bekend als voormalig PWA Queen of Diamonds, Kazza G), Aoife Valkyrie, en vele anderen zijn wereldwijd te zien.

In Ierland zelf word de volgende generatie van toptalenten klaargestoomd voor hun internationale doorbraak. Op 21 maart brengen wij één van deze aanstormende talenten naar Mechelen bij PWA All Aboard The Party Train.

Zo mogen we de goedlachse en eigenzinnige Amy Allonsy verwelkomen in de Allstars ring. The Irish Unicorn worstelt in eigen land voor enkele toporganisaties zoals Over the Top Wrestling, Fight Factory Pro Wrestling, Phoenix Wrestling en No Limit Wrestling waar ze ook het Tag Team kampioenschap wist te veroveren aan de zijde van LJ Cleary. Internationaal was ze eveneens ook reeds te zien bij Fierce Females (Schotland), Source Wrestling (Schotland), Pro Wrestling Showdown (Nederland) en de Flemish Wrestling Force (België).

Op 21 maart zal het jonge talent haar Allstars debuut maken. Mis geen seconde van de actie en positieve sfeer die Amy brengen zal in Mechelen en bestel je kaartjes nu via http://www.prowrestling.be/webshop/index.php?route=product/product&product_id=59

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *