Nieuws

Valentine vs Aidenson

februari 29, 2020
186 Views
no comments
1 minute read
Valentine vs Aidenson

Exact één jaar lang heeft Scotty Valentine gestreden om zijn vooropgesteld doel te behalen; het winnen van het PWA DareDevil kampioenschap. Een jaar lang was Ruby Radley de doorn in het oog van Scotty. Toen de voormalig kampioene haar titel niet kon verdedigen wegens blessureleed maakte Valentine gebruik van de situatie om interim DareDevil kampioen Dante Mercer te kloppen voor het goud.

Bij PWA All Aboard The Party Train staat de eerste titelverdediging van de gloednieuwe kampioen op het programma. Daar zal 'sexy' Scotty het mogen opnemen tegen de regerend RWA Heavyweight kampioen, Brian Aidenson. De Britse uitdager heeft al meerdere titels op zijn palmares in eigen land, maar daar hoopt hij nu ook zijn eerste Europese titel aan toe te voegen.

Weet Valentine het goed met succes mee terug naar Nederland te mogen nemen, of maakt Aidenson een onvergetelijk 'gouden' Allstars debuut?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *