Nieuws

6 Men Tag Team actie op het programma in Mechelen

maart 3, 2020
164 Views
no comments
2 minutes read
6 Men Tag Team actie op het programma in Mechelen

Tijdens PWA x SLAM! Dead Men Tell No Tales was het dan eindelijk zo ver ... Na 9 lange maanden keerde Sam Bellamy terug naar de ring. Met Dante Mercer aan zijn zeide nam hij het op tegen zijn aartsrivaal Asriel Walker, en Walker's nieuwe tag team partner, Gridlock.

Bellamy hoopte de om al zijn opgekropte gevoelens los te laten op Walker, maar dat werd door de leden van The Nightshift tactisch verhinderd. Asriel en Gridlock zorgden ervoor dat ze snel het voordeel te behalen in de wedstrijd door Dante hardhandig aan te pakken.

Ondanks dat het duo van Walker en Gridlock wel een 'match made in hell' hebben ze nog niet ontzettend veel ervaring als tag team, en daar maakte Dante gebruik van om zichzelf los te maken uit de grip van The Nightshift en zijn partner te bereiken.

Bellamy toonde ongeziene energie en agressie en ging zijn tegenstanders te lijf zodra hij de kans hiertoe kreeg. Echter was het niet genoeg om een overwinning te verzekeren, en was het Walker die Dante dwong tot opgave.

Na de wedstrijd hadden Gridlock en Asriel nog niet genoeg en dwongen ze Sam toe te kijken hoe ze Dante's been zouden breken ... Maar daartoe kregen de leden van The Nightshift de kans niet, want geheel onverwacht was het Keith Mercer die zijn broer ter hulp kwam en diens aanvallers de ring uit joeg.

Sam Bellamy richtte zich vervolgens tot Walker en Gridlock en vertelde hen een derde man te zoeken voor een 6 Men Tag Team wedstrijd op 21 maart in Mechelen.

Het blijft in het duister tasten naar welk monster dat Asriel en Gridlock zullen meebrengen naar PWA All Aboard The Party Train, maar zij hebben ons verzekerd dat ze een waardevolle partner gevonden hebben om de uitdaging van Bellamy en de gebroeders Mercer te beantwoorden ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *