Nieuws

8 Nieuwe namen voor de Catch Cup Riot match

maart 4, 2020
237 Views
no comments
4 minutes read
8 Nieuwe namen voor de Catch Cup Riot match

Wie word de eerste Catch Cup winnaar van het nieuwe decennium? Op 21 maart weten we het antwoord op die vraag, maar we kunnen nu al wel vertellen wie er in de running is voor de felbegeerde trofee.

Tijdens de Riot wedstrijd zullen alle reeds aangekondigde worstelaars, met uitzondering van de kampioenen en de deelnemers van het main event, aantreden in de wedstrijd. Maar bovenop die reeds veelbelovende namen voegen we vandaag nog acht namen toe die hun naam in de hoed gooien om kans te maken op de Catch Cup en het bijhorende contract voor een titelwedstrijd naar keuze:

Plague Sullivan hoopt in zijn eerste Catch Cup deelname het verschil te kunnen maken. Zijn deelname is veelbelovend aangezien Plague bij de laatste drie wedstrijden in de Allstars ring aan het langste eind wist te trekken.

Steve Venom treed voor de 9e keer aan in het Catch Cup tornooi. Tot tweemaal toe wist hij ook een tweede plaats te behalen, maar nog nooit wist hij de trofee te pakken te krijgen. Zal het Venom deze keer wel lukken?

Lara Aslan is terug van de partij. De jongedame verbaasde vriend en vijand toen ze enkele maanden haar rug naar Daniel Sparks toekeerde en ervoor zorgde dat hij het SLAM! kampioenschap verloor aan Leo Leroi. Aslan wil haar naam doordrukken, en er is geen betere manier om dat te doen door het winnen van de Catch Cup.

Ryden Doom, het nieuwste gezicht binnen de SLAM! Wrestling Academy lag tijdens zijn debuut het vuur aan de schenen van Steve Venom. Helaas werd Ryden het slachtoffer van één van de vele snode trucjes van Venom en Leroi en mest de debutant het onderspit delven.

Joel Vox komt bij PWA All Aboard The Party Train niet alleen zijn voormalig Work Hard Play Hard partner Rami Romeo uitzwaaien. Hij zal eveneens voor de tweede maal in zijn carrière deelnemen aan de Catch Cup. Met Rami uit beeld duikt Vox opnieuw de singles competitie in, en een contract voor een titelwedstrijd naar keuze is dan mooi meegenomen.

Colin Williams deinst van geen enkele uitdaging terug? Ondanks dat hij tot op heden geen overwinning wist te behalen in de Allstars ring zal hij toch vol overtuiging en zelfvertrouwen naar Mechelen reizen. Net als alle andere deelnemers koestert hij de hoop om de Catch Cup als een opstapje te gebruiken naar het volgende niveau in zijn carriere.

Mauro Wit greep afgelopen show naast het JFPW British Heavyweight kampioenschap, maar hij zette een ijzersterke wedstrijd neer tegen Rabid Reilly. Desalniettemin blijft The New Age Pirate een absolute publiekslieveling, en zij zullen hem dan ook ongetwijfeld de steun bieden om het onderste uit de kan te halen in de Catch Cup Riot wedstrijd.

Daniel Sparks keert terug naar de Allstars ring na zijn ernstige armblessure. Dat kondigde de Black Dragon zelf aan tijdens de volgende show nadat hij de altijd arrogante Steve Venom uit de ring gooide en hem verzekerde dat hem hetzelfde lot stond te wachten in Mechelen. De voormalig SLAM! kampioen is klaar voor zijn doorbraak op het Allstars roster, en het behalen de Catch Cup is dan meteen een grote stap voorwaarts in dit nieuwe hoofdstuk van zijn carrière.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *