Nieuws

Tamas Szabo vs Durançon

maart 9, 2020
233 Views
no comments
1 minute read
Tamas Szabo vs Durançon

Tamas Szabo keert terug naar de Allstars ring na dat hij door onvoorziene omstandigheden zijn kans op het Europese goud verloor eind vorig jaar. Dat de Hongaar zijn zinnen nog steeds gezet heeft op het terug claimen van de titel is een feit, maar daarvoor moet hij zichzelf opnieuw een weg naar het felbegeerde kampioenschap bouwen.

Op 21 maart wacht hem dan ook een heuse confrontatie wanneer hij het zal opnemen tegen Durançon. Ook de Fransman wil de Europese titel aan zijn cv toevoegen. In Mechelen mogen de fans zichzelf verwachten aan een strijd tussen twee heren die het beste van zichzelf zullen geven om te bewijzen dat zij aan de top van de Allstars divisie behoren.

Mis deze en alle andere geweldige wedstrijd die op het programma staan tijdens PWA All Aboard The Party Train en bestel u tickets nu, want er zijn slechts nog enkele plaatsjes beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *