Nieuws

SLAM! Titel op het spel in 3 Way wedstrijd

maart 11, 2020
224 Views
no comments
1 minute read
SLAM! Titel op het spel in 3 Way wedstrijd

De acties van regerend SLAM! kampioen Leo Leroi tijdens de afgelopen show hebben het bestuur aan het denken gezet over de titelverdediging van de Vlaamse Leeuw bij PWA All Aboard The Party Train. Om zeker te zijn dat Leo niet op een laffe manier met de titel kan ontsnappen zal de kampioen het goud verdedigen tegen niet één, maar wel twee uitdagers in een 3 way wedstrijd.

Plague Sullivan heeft de voorbije maanden bewezen dat hij alles in huis heeft om de SLAM! titel te veroveren. Hij heeft zich een weg naar de top van de ladder gebaand en krijgt nu de kans om zijn eerste titel in de Allstars ring beet te nemen.

Ook Mauro Wit heeft het vertrouwen van het bestuur gewonnen voor een SLAM! titelwedstrijd. De New Age Pirate greep voorbije show net naast het JFPW British Heavyweight kampioenschap van Rabid Reilly, maar hij bewees tijdens de wedstrijd wel dat hij keer op keer tot het uiterste gaat om een overwinning thuis te halen.

Er is heel wat geschiedenis tussen deze drie heren, als partners en als tegenstanders, maar er kan maar één man naar huis met de SLAM! titel... Wie trekt aan het langste eind?

Ontdek het zelf en bestel nu je tickets. Er zijn nog minder dan 25 tickets verkrijgbaar, dus wees er snel bij want op = op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *