Nieuws

All Aboard The Party Train verplaatst naar zaterdag 4 juli

maart 16, 2020
295 Views
no comments
2 minutes read
All Aboard The Party Train verplaatst naar zaterdag 4 juli

Zoals u ongetwijfeld wel weet heeft de Nationale Veiligheidsraad alle recreatieve en sportieve activiteiten tot en met 3 april heeft geannuleerd. Dat betekend dan ook dat ons geplande evenement ‘PWA All Aboard The Party Train’ van zaterdag 21 maart niet zal plaatsvinden.

Het evenement zal echter niet geannuleerd, maar wel verplaatst worden naar een nieuwe datum. Wij hebben in samenspraak met de zaalverantwoordelijke en alle worstelaars gezocht naar een alternatieve datum voor het evenement.

Het evenement zal verplaatst worden naar ZATERDAG 4 JULI 2020. Uiteraard blijven uw aangekochte tickets geldig en zal u met uw verkregen tickets toegang verkrijgen tot het evenement op 4 juli.

Wat te doen indien u niet aanwezig kan zijn op zaterdag 4 juli in Mechelen?

Geen nood, uw tickets zijn ook dan niet verloren. U kan u tickets omruilen voor één van onze shows dit najaar, zijnde op zaterdag 5 september te Liezele (Puurs), of op zaterdag 7 november te Boom.

Zijn ook deze data voor u niet mogelijk? Dan kan u een terugbetaling van uw tickets aanvragen.

Tot en met woensdag 15 april kan u uw tickets omruilen door een mailtje te sturen naar prowrestling@live.be samen met uw ordernummer, en dient u ons te vertellen indien u uw tickets wenst om te ruilen voor:

- Tickets voor onze show van zaterdag 5 september te Liezele (Puurs)
- Tickets voor onze show van zaterdag 7 november te Boom
- Terugbetaling van uw tickets, samen met uw rekeningnummer

(Indien uw tickets zal gebruiken voor de show van zaterdag 4 juli hoeft u niets te doen, en krijgt u vanaf 16 april ook uw tickets voor de show in Mechelen toegestuurd)

Vanaf 16 april bieden wij de vrijgekomen tickets aan voor fans die graag naar onze show op zaterdag 4 juli in Mechelen wensen te komen, en voorheen geen tickets wisten te bemachtigen.

Mensen die hun tickets niet online kochten kunnen tot en met 15 april hun tickets omruilen bij de persoon waar zij de tickets bij gekocht hebben. Indien zij hun ticket wensen te gebruiken voor de show van 4 juli kunnen zij met het huidige ticket toegang verkrijgen tot het evenement.

Bedankt voor uw medewerking en begrip.
Pro Wrestling Allstars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *