Nieuws

Status Update

juni 20, 2020
273 Views
no comments
2 minutes read
Status Update

Geleidelijk maar zeker klimmen we weer uit het diepe dal ten gevolge van het Covid-19 virus. De hele wereld heeft zware klappen ontvangen de voorbije maanden, en ook de worstelwereld heeft geleden onder de situatie, maar ook wij krabbelen weer overeind.

Met het opheffen van diverse lockdown maatregelen kunnen we enigszins weer de draad opnemen en onze fans voorzien van de actie en het entertainment dat Pro Wrestling Allstars te bieden heeft.

Daarom willen wij via deze weg aan jullie laten weten dat wij na de zomerperiode er weer volop tegenaan gaan. Dit najaar presenteren wij u graag twee nieuwe evenementen gevuld met de spanning en sensatie die u van ons gewend bent, mits de nodige voorzorgsmaatregelen uiteraard.

Op zaterdag 5 september staat onze terugkeer op het programma. Dan stellen we voor het eerst onze ring op in Liezele. In de Polyvalente Zaal van de gemeente voorzien we u van een rijkelijk gevuld programma dat u niet wil missen.

Later dit najaar, op zaterdag 7 november om precies te zijn, staat de tweede editie van Catch-O-Rama op het programma. Net als vorig jaar kan je ons dan vinden in zaal Feestpaleis te Boom.

Meer informatie en tickets voor beide evenementen zullen weldra aangeboden worden in onze online webshop. Ook zullen wij u zeer spoedig de nieuwe datum meedelen voor het PWA All Aboard The Party Train evenement te Mechelen dat oorspronkelijk eerder dit jaar op de planning stond.

Wij blijven uiteraard alle aanbevelingen en maatregelen volgen die besloten worden door de nationale veiligheidsraad om deze eveneens te implementeren tijdens onze komende evenementen.

Houd dus zeker de komende dagen en weken onze website en social media kanalen goed in het oog voor meer informatie over onze komende evenementen.

Blijf veilig en gezond, en help ons samen om verstandig om te gaan met deze tijdelijke manier van leven. Enkel zo kunnen we dit virus de kop kunnen indrukken en onze normale manier van leven weer snel te kunnen hervatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *