Nieuws

Nieuwe datum voor PWA All Aboard The Party Train

juni 23, 2020
259 Views
no comments
1 minute read
Nieuwe datum voor PWA All Aboard The Party Train

Aan het begin van dit jaar keken we vol verwachting uit naar het All Aboard The Party Train evenement in Mechelen. Het was de laatste stop voor Rami Romeo op zijn Final Party Tour. Helaas zorgde het Coronavirus ervoor dat de Partytrain niet op zijn bestemming arriveerde.

Een alternatieve datum deze zomer werd vervolgens ook weer van tafel geveegd ten gevolge van het virus, maar vandaag mogen we u mee delen dat zaal Libertus te Mechelen zal daveren op zijn grondvesten op zaterdag 27 maart 2021! Want dan ze de langverwachte laatste wedstrijd van de Mechelse held, Rami Romeo, eindelijk een feit zijn!

De reeds aangekochte tickets voor het evenement dat eerder dit jaar gepland stond blijven geldig en worden nu doorgeschoven naar de nieuwe datum in 2021.

Uiteraard hoeven onze fans niet tot die tijd te wachten om de actie en sensatie van Pro Wrestling Allstars opnieuw te beleven want dit najaar hebben we nog twee evenementen voor u op het programma.

Op zaterdag 5 september brengen we PWA Rise Up tijdens ons eerste evenement in de Polyvalente Zaal te Liezele (Puurs). Daarna is het tijd voor ons jaarlijks bezoek aan Zaal Feestpaleis te Boom waar de tweede editie van Catch-O-Rama op het programma staat. Tickets voor deze evenementen zijn weldra beschikbaar in onze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *