Nieuws

Samenwerking met Wrestling For leid tot nieuwe Queen of Diamonds titelstrijd

juni 30, 2020
325 Views
no comments
3 minutes read
Samenwerking met Wrestling For leid tot nieuwe Queen of Diamonds titelstrijd

Aan het eind van vorig jaar sloot Pro Wrestling Allstars een nieuwe samenwerking af met het Britse ‘Wrestling For’. Sinds het ontstaan van deze organisatie in 2017 staan hun evenementen in het teken van een liefdadigheid, en schenken ze de opbrengst van hun shows aan een goed doel.

Aan het hoofd van Wrestling For staat Xander Calaway. Hij benaderde het Allstars bestuur vorig jaar met de vraag om het Queen of Diamonds kampioenschap te laten verdedigen op Brits grondgebied. Zijn verzoek werd ingewilligd en dit leidde tot, wat tot op heden, de grootste Queen of Diamonds titelwedstrijd is geweest. Toenmalig kampioene Jami Sparx verdedigde het goud tegen maar liefst 6 andere deelnemers in een Scramble wedstrijd.

Na de succesvolle collaboratie besloten beide organisaties om ook in de toekomst te blijven samenwerken. Zo werd besloten dat het op 5 september het partnerschap verder word gezet op Belgisch grondgebied. Dan reist Xander Calaway in hoogsteigen persoon naar de Polyvalente Zaal te Liezele om deze samenwerking tussen beide organisaties verder toe te lichten aan de Allstars fans.

Daarnaast zullen twee dames van het Wrestling For roster opnieuw betrokken zijn in de strijd om het Queen of Diamonds kampioenschap. Als eerste verwelkomen we Chantal Jordan. ‘The Bad Girl’ stond oorsprongkelijk op het programma voor PWA All Aboard The Party Train dat eerder dit jaar zou plaatsgevonden hebben. Haar Belgisch debuut werd helaas uitgesteld nadat het evenement diende verplaatst te worden ten gevolge van de lockdown maatregelen. Zij nam vorig jaar ook deel aan de Scramble wedstrijd bij Wrestling For en werd tijdens die wedstrijd tot tweemaal toe gekroond als interim Queen of Diamonds kampioene, maar wist het goud niet tot aan het einde van de wedstrijd voor zich te houden. Op 5 maart krijgt ze alsnog haar kans om de titel deze keer wel te veroveren.

Maar niet alleen Chantal Jordan is uit op het goud. Zij word op de hielen gezeten door Lucia Lee. Ook ‘The Descending Angel’ nam in november deel aan de Scramble wedstrijd, maar ook zij wist niet te slagen in haar plan om de titel beet te nemen. Nadat ze te weten kwam dat Chantal een herkansing kreeg liet Lucy duidelijk verstaan dat zij niet tevreden was met het die beslissing, en dat ook zij een nieuwe kans op het goud verdiende. Lee en Jordan zijn aartsrivalen in de ring, en dat leidde tot intense confrontaties tussen beide dames in Groot Brittannië. Regerend Queen of Diamonds kampioene Emily Sauvage kan best op haar hoede zijn want beide uitdagers komen naar België met een duidelijk doel voor ogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *