Nieuws

Covid-19 Maatregelen

juli 8, 2020
318 Views
no comments
1 minute read
Covid-19 Maatregelen

Zoals wij eerder vertelden kijken wij er naar uit om onze fans weer te mogen laten genieten van de spanning en sensatie dat Pro Wrestling Allstars te bieden heeft. Helaas blijft het coronavirus grip houden op het leven en zal dit ook gevolgen hebben voor onze evenementen.

Wij doen er alles aan om voor u, onze deelnemers, crew en fans, de meest veilige en comfortable omgeving te waarborgen. Daarom zijn wij momenteel volop bezig met de voorbereidingen om onze evenementen af te stemmen op de verplichtingen en adviezen van de nationale veiligheidraad. Wij wenden ons hiervoor ook tot alle partijen die nodig zijn om een covid-19 gevrijwaard evenement te garanderen, en om alle nodige materialen te voorzien.

Zodra alle concrete maatregelen en adviezen aangaande onze evenementen en de werking hiervan opgesteld zijn zullen wij deze ook via onze website en alle sociale media platformen meedelen.

Dit is voor niemand een makkelijke of aangename tijd, maar wij hopen om u weer even alle zorgen te doen vergeten en te laten genieten van een avondje plezier en entertainment. Wij verzoeken dan ook dat iedereen de opgelegde maatregelen en adviezen opvolgt zodat wij er samen onvergetelijke evenementen van mogen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *