Het coronavirus blijft het hele land teisteren en een grip op ons dagelijkse leven houden. Het organiseren van evenementen is nog steeds niet aan de orde, en hoewel het graag anders zouden zien, beseffen we dat wij toch nog enige tijd geduld moeten uitoefenen.

Desalniettemin willen we even de stilte doorbreken en jullie voorzien van een kleine update.

Het belangrijkste nieuws vandaag komt uit het kamp van The Real Heroes. Het duo won intussen één jaar geleden de PWA Tag Team titels wanneer ze het team van Rob Raw en Rex Rage wisten te kloppen. Helaas, door de annulatie van alle evenementen dit jaar door de coronacrisis, hebben Jason TNK en Spike Bones de kans niet gekregen om de titels te kunnen verdedigen. Beide heren zijn gekend als eervolle kampioenen, en zij hebben besloten de titels in te leveren bij het Allstars bestuur daar zij uit zichzelf besloten hebben dat hun regeerperiode van inmiddels één jaar zonder enige titelverdediging niet rechtvaardig is.

Per 9 november 2020 zijn de PWA Tag Team titels officieel vacant verklaard. Tijdens het eerstvolgende Allstars evenement zullen de titels opnieuw op het spel staan, en zullen de voormalige kampioenen eveneens in de titelstrijd betrokken worden. Meer info volgt uiteraard zodra wij weer zicht hebben op een eerste officiële datum.

Ook kunnen we reeds meedelen dat een nieuwe datum bekend is voor het evenement te Liezele dat op de planning stond voor september dit jaar. Het evenement werd verplaatst naar zaterdag 18 september 2021.

En als laatste mogen we jullie ook vertellen dat Pro Wrestling Allstars een nieuwe overeenkomst heeft afgesloten met Powered4 TV. Deze online streaming dienst die eerder gekend was als Turnbuckle TV zal niet enkel de toekomstige evenementen van Pro Wrestling Allstars aanbieden, maar Powered4 TV zal nu ook oudere evenementen en meer aanbieden aan het internationale publiek.

De komende weken en maanden volgt er ongetwijfeld veel meer nieuws over deze nieuwe samenwerking, dus blijf uiteraard onze website en social media kanalen in de gaten houden.

Houd het veilig, en dan hopen wij u snel weer allemaal terug te mogen verwelkomen bij onze SLAM! en Allstars evenementen.

Nieuws

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.