Boekingen en workshops

Pro Wrestling op jouw evenement?

Dat kan!

Pro Wrestling Allstars biedt de mogelijkheid om een aparte en entertainende show te brengen op festivals, bedrijfsfeesten verjaardagen of andere evenementen. Actie, spanning, spektakel: het zit allemaal in een show van Pro Wrestling Allstars!

Onze organisatie beschikt over meer dan tien jaar ervaring, wat er voor zorgt dat we zonder enig probleem voor een onvergetelijke avond kunnen zorgen. Niet alleen zorgen we voor een internationale toets aan onze evenementen dankzij worstelaars uit binnen- en buitenland, maar brengen wij een totaalspektakel vol emotie, actie, comedy en waanzinnige stunts, met verve gebracht door onze (zowel mannelijke als vrouwelijke) worstelaars.

Interesse? Dan kunnen wij in samenspraak met u een programma opstellen, afgesteld op uw verwachtingen. Dit kan zowel als hoofdprogramma of randanimatie, openbaar of voor een besloten groep.

Pro Wrestling Allstars was de afgelopen jaren onder meer terug te vinden op volgende evenementen:

  • Theater aan Twater (Boom)
  • BorgerRio (Borgerhout)
  • Kalfort Kermis (Kalfort)
  • Boerenhoekfeesten (Schelle)
  • Take A Break (Zele)
  • Holvoets Kapellefeesten (Hulste)
  • Kuub Zomert (Mechelen)

Voor meer informatie kan u ons altijd contacteren op prowrestling@live.be

11541145_818939068194598_1812567885_n

 

Pro Wrestling Workshops

Pro Wrestling Allstars startte in 2015 met een eigen opleidingscentrum, de SLAM! Academy. Hier worden jongens en meisjes vanaf zestien jaar opgeleid tot worstelaars met de mogelijkheid om door te groeien naar een internationale carrière. Alle aspecten van het pro wrestling-leven komen aan bod: fysieke paraatheid, vechtkunsten en niet te onderschatten: presentatie en publieksparticipatie. Pro wrestling is niet enkel vechtsport maar ook entertainment en het is die balans die op de SLAM! Academy vervolmaakt wordt.

Maar ingewijden bekeren is makkelijk, vandaar dat Pro Wrestling Allstars ook beschikbaar is voor workshops om iedereen kennis te laten maken met de wondere wereld van pro wrestling. Wil u eens proeven van pro wrestling? Dan kan u steeds een aanvraag doen om een workshop bij te wonen/te laten organiseren. De Pro Wrestling Allstars professionals zullen u met veel plezier bijstaan en u een glimp gunnen van de wereld achter pro wrestling. Wie weet bijt de worstelmicrobe u ook en beslist u vervolgens om mee te stappen in onze SLAM! Academy.

Voor meer informatie betreffende onze workshops, contacteer ons gerust op prowrestling@live.be

 

festivals