Shownieuws

THE NEXT LEVEL: Twee Allstars kampioenen aanwezig

THE NEXT LEVEL: Twee Allstars kampioenen aanwezig

De talenten van SLAM! Wrestling Academy zijn op zondag 8 oktober maar best om zich te meten met enkele van de beste worstelaars van het Allstars roster. Zo zullen de huidig DareDevil kampioen, Nitro, en regerend Queen of Diamonds, Audrey Bride, van de partij zijn bij PWA The Next Level. Deze twee Hongaarse sterren zijn Allstars boegbeelden waar de studenten bij SLAM! met veel bewondering naar opkijken.

Ook Nitro en Audrey werden in het begin van hun carrières voor de leeuwen geworpen wanneer ze hun eerste wedstrijd worstelden. Ze weten dus als geen ander hoe de nieuwe lichting SLAM! groentjes zich voelen. Door de jaren heen hebben beiden zich opgewerkt naar de absolute top in eigen land, maar ook bij Pro Wrestling Allstars. De aanwezigheid van hun rolmodellen zal ongetwijfeld het beste uit de rookies halen wanneer ze mogen aantreden voor hun ontgroening.

Geniet vandaag (donderdag 10/08) nog van de exclusieve 20% korting op de voorverkoop tickets via onze online webshop met de kortingscode ‘PWA20‘!

prowrestlingallstars

August 10th, 2017

No Comments

Comments are closed.