Shownieuws

THE NEXT LEVEL: Catch Cup ’17 Trofee op het spel

THE NEXT LEVEL: Catch Cup ’17 Trofee op het spel

In het begin van dit jaar gingen we voor het achtste jaar op rij naar een winnaar van het Catch Cup tornooi. Het Catch Cup concept verschilt elk jaar opnieuw, en dit jaar was het goud te verdienen door het winnen van een riot wedstrijd met 17 deelnemers. In zijn vierde deelname aan het Catch Cup tornooi was het dit jaar eindelijk raak voor Spike Bones. Door een tactische zet wist Spike met behulp van zijn Second Solution partners, Steve Venom en Hayes, de regerend DareDevil kampioen, Nitro, als laatste man te elimineren uit de wedstrijd.

Aan de trofee hangt sinds de editie van 2013 een contract voor een titelwedstrijd naar keuze aan vast. Het contract kan ten allen tijde ingeruild worden voor een titelwedstrijd. Alle voorbije winnaars wisten met succes goud te winnen na het contract in te lossen voor een titelwedstrijd. Er bestaat dus geen twijfel dat alle kampioenen binnen Pro Wrestling Allstars op hun hoede zijn voor de Catch Cup trofeehouder.

Het is nog onduidelijk wat Spike’s plannen zijn met het contract. Niemand weet wanneer hij het contract wil inlossen, en niemand weet op welke titel Spike zijn zinnen gezet heeft. Maar het afwachten kan de houder van de trofee zuur opbreken.

Het Allstars bestuur liet vandaag weten dat de Catch Cup trofee en het bijhorend contract van Spike Bones op het spel staan op 8 oktober in een wedstrijd tegen Rami Romeo. Het feestbeest uit Libanon is een product van SLAM! Wrestling Academy en brak vorig jaar niet alleen door bij Pro Wrestling Allstars, maar hij maakte eveneens zijn debuut in Nederland en Frankrijk. In een razendsnel tempo maakte Rami zijn weg langs het Allstars roster naar goud wanneer hij, samen met zijn #Party partner Audrey Bride, in de zomer van vorig jaar het Tag Team kampioenschap wist te veroveren van Rob Raw en Rex Rage.

Dat Rami Romeo niet alleen in de ring succes weet te boeken bewees hij door maar liefst twee prijzen weg te kapen in de PWA Best of 2016 Awards. De Allstars fans stemde Rami naar de top als SLAM! Worstelaar van het jaar, en Audrey Bride en hemzelf als Tag Team van het jaar.

Er bestaat geen twijfel dat er nog heel wat in het verschiet ligt voor dit jonge talent. Een Catch Cup contract kan Rami best wel gebruiken als shortcut naar een nieuwe Allstars titel. Wie is na 8 oktober de ergste nachtmerrie voor de huidige PWA kampioenen? Spike Bones of Rami Romeo? Ontdek het zelf bij PWA The Next Level!

prowrestlingallstars

August 28th, 2017

No Comments

Comments are closed.