Shownieuws

SOLE SURVIVOR II: David Steel keert terug naar de Allstars ring

SOLE SURVIVOR II: David Steel keert terug naar de Allstars ring

Als het najaar nog niet spannend genoeg belooft te worden, dan mogen we jullie vandaag vertellen dat het grootste evenement van het jaar zal plaatsvinden op zaterdag 2 december. Na het succes van het Sole Survivor evenement vorig jaar brengen we wedstrijd met maar liefst 30 deelnemers dit jaar opnieuw naar Pro Wrestling Allstars. Speciaal voor dit evenement zullen we onze ring verhuizen naar een nieuwe locatie. Na een hele boel berichten van fans die het jammer vonden dat we sinds het begin van het jaar nieuwe oorden moesten opzoeken en onze roots in De Schorre moesten verlaten mogen we aankondigen dat we dit jaar nog terugkeren naar Boom, en meer bepaald naar Het Feestpaleis te Boom.

David Steel na zijn Catch Cup ’11 overwinning.

En als dat nog niet genoeg was hebben we nog een heuse aankondiging betreffende de Sole Survivor wedstrijd zelf. De man of vrouw die dit jaar als laatste weet te overleven stoot automatisch door naar het main event van onze 10 Year Anniversary show volgend jaar voor een titelwedstrijd naar keuze! De bekende gezichten van Pro Wrestling Allstars zullen in deze wedstrijd net als vorig jaar vergezeld worden met een instroom aan nieuwe talenten … Maar met in de aanloop naar ons tienjarig bestaan volgend jaar zullen aan deze wedstrijd ook een handvol oude bekenden hun weg weer naar de Allstars ring banen, in de hoop om hun kans te verzilveren voor een titelwedstrijd op dé grootste Allstars show allertijden, het 10 Year Anniversary spektakel.

Zo kunnen we jullie reeds vertellen dat één van de vertrouwde gezichten uit de voorbije 10 jaar niemand minder dan David Steel zal zijn. De ‘Gladiator van de Ring’ maakte zijn Allstars debuut in 2009. Hij nam deel aan het eerste Catch Cup tornooi in 2010 maar strandde in de halve finale tegen de uiteindelijke winnaar, Rob Raw. In 2011 wist Steel de Catch Cup trofee wel te winnen door 15 andere deelnemers te verslaan in de Knockdown Roulette wedstrijd, een voorloper van de Sole Survivor wedstrijd. Deze Belgische titaan verdween in 2012 van het strijdtoneel, maar keert dus nu na 5 jaar afwezigheid terug als één van de 30 deelnemers aan de tweede Sole Survivor wedstrijd.

prowrestlingallstars

September 1st, 2017

No Comments

Comments are closed.