Shownieuws

THE NEXT LEVEL: Jong en opkomend internationaal talent komt naar Allstars

THE NEXT LEVEL: Jong en opkomend internationaal talent komt naar Allstars

Tijdens The Next Level kunnen de Allstars fans niet alleen kennis maken met het talent uit onze eigen SLAM! Wrestling Academy, maar zetten we onze deuren ook open voor jong en opkomend talent vanuit de hele wereld. Steeds meer jongens en meisjes melden zich bij diverse wrestlingscholen in binnen- en buitenland en stuk voor stuk dromen ze allen over een internationale carrière. Doorheen de geschiedenis heeft Pro Wrestling Allstars bewezen dat het deze passionele rookies die honger hebben in actie en competitie in de Allstars ring hun kans krijgen om zichzelf te bewijzen, en mogelijks kans te maken op een vast plekje op het Allstars roster.

Een van deze opkomende talenten die op 8 oktober de kans krijgt om zichzelf voor te stellen aan het Allstars publiek is Maverick Rennson. Deze Britse worstelaar wil na Frankrijk en Nederland nu ook voet in de Belgische ring zetten bij Pro Wrestling Allstars. Je krijgt maar één kans om een eerste indruk na te laten, en daar is Rennson zich ten volle van bewust. Slaagt hij er in om de Allstars fans en het bestuur te overtuigen van zijn kunnen, en ligt er mogelijks een Allstars contract voor hem in het verschiet? Ontdek het zelf bij PWA The Next Level op zondag 8 oktober in Boom.

prowrestlingallstars

September 7th, 2017

No Comments

Comments are closed.