Shownieuws

THE NEXT LEVEL: Queen of Diamonds kampioenschap op het spel

THE NEXT LEVEL: Queen of Diamonds kampioenschap op het spel

Eerder kondigden we de aanwezigheid van regerend Queen of Diamonds kampioene Audrey Bride aan tijdens The Next Level, maar de Hongaarse diva zal die namiddag ook haar titel verdedigen. De uitdager voor de titelwedstrijd is de wel zeer zelfverzekerde Sarah-Elisa Hayes. In haar debuutwedstrijd jaagt ze meteen op de ultieme prijs in de vrouwendivisie binnen Pro Wrestling Allstars.

Hoewel het Hayes haar eerste in ring wedstrijd zal worden zijn de twee geen onbekenden voor elkaar. Het Second Solution lid ging al eerder in de clinch met Audrey wanneer haar kompanen Spike Bones en Steve Venom het opnamen tegen de Hongaarse en haar #Party partner Rami Romeo. Audrey wist die avond de wedstrijd voor haar team te winnen, en dat liet een bittere nasmaak bij de Second Solution leden. Via Hayes wil het team nu vergelding voor de geleden schade, en hopen ze op deze manier ook nog goud voor zich te winnen.

Dat Hayes het verschil kan maken voor de Second Solution is meer dan eens bewezen. Wanneer ze de eerste maal voor het Allstars publiek verscheen was ze ongetwijfeld het grote struikelblok voor Nitro die net naast de Catch Cup greep. En tijdens de laatste wedstrijd van Second Solution wist ze op een sluwe manier de scheidsrechter af te leiden zodat Nate Devlin een zege wist  binnen te rijven. Maar wat Hayes voor de mannelijke teamleden voor Second Solution kan betekenen, kunnen Spike en Steve ook voor haar. Dus Audrey houd haar ogen maar best open als ze niet in een Second Solution valstrik wil lopen.

De regerend kampioene komt net van een grote overwinning tegen voormalig kampioene Lana Austin. Een zege waarmee Audrey wederom geschiedenis schreef bij Pro Wrestling Allstars. Door haar overwinning wist ze het Queen of Diamonds goud voor de derde keer te pakken in haar carrière en ze is niet van plan het goud van zich te laten afsnoepen.

Weet Audrey Bride haar titel met succes te verdedigen, of hebben Hayes en haar jongens een plannetje om revanche te nemen op het #Party lid?

prowrestlingallstars

September 11th, 2017

No Comments

Comments are closed.