Shownieuws

THE NEXT LEVEL: Belgisch debuut voor Portugees duo

THE NEXT LEVEL: Belgisch debuut voor Portugees duo

Nieuwe Europese talenten maken hun opwachting in de Allstars ring. Het Portugese duo RAFA en Kelly, beiden afkomstig uit Lisabon, zullen op 8 oktober voor het eerst in een Belgische ring stappen bij Pro Wrestling Allstars.

RAFA startte op jonge leeftijd reeds met trainen en maakte zijn debuut in 2015 en werd al snel een van de top attracties in de Portugese wrestling stijl. In zijn thuisland is hij bekend om zijn hard hitting stijl, zijn submissions en zijn atleticisme dat fans beschreven als ‘Estilo Forte Português‘, vrij vertaald Portugese Strong Style. Nadat hij zijn mentor versloeg in één van de meest high profiled wedstrijden in de Portugese geschiedenis trok hij naar Duitsland waar hij bij zijn debuut in april dit jaar een zege wist te behalen over George Meddleson.

Kelly nam het de voorbije jaren in haar thuisland vaak op tegen mannelijke tegenstanders bij gebrek aan vrouwelijke competitie. Haar grootste prestatie tot op heden in haar thuisland was wanneer ze om de titel mocht strijden tegen de Wrestling Portugal National Champion. Ze ontwikkelde een hard hitting stijl die vol zit met dodelijke punches en kicks. Net als haar landgenoot trok ze dit voorjaar ook reeds naar Duitsland waar ze in haar debuutwedstrijd op Duitse bodem zich moest gewonnen geven tegen de Duitse Rachel Fire. Desalniettemin stond Kelly de voorbije jaren reeds in de ring tegenover grotere namen in het vrouwenworstelen zoals Nina Samuels (UK), Camille (Frankrijk), Kagetsu (Japan), Hana Kimura (Japan) en Dragonita (Spanje).

Wees er maar alvast van overtuigd dat RAFA en Kelly naar België reizen om het beste van zichzelf te laten zien in de hoop om een vaste waarde op het Allstars roster te mogen worden!

prowrestlingallstars

September 14th, 2017

No Comments

Comments are closed.