Shownieuws

THE NEXT LEVEL: Sam Bellamy en Asriel Walker klaar voor de eerste test

THE NEXT LEVEL: Sam Bellamy en Asriel Walker klaar voor de eerste test

Nieuw talent van eigen bodem staat klaar om zich te bewijzen in de Allstars ring. De gezichten van Sam Bellamy en Asriel Walker zijn ongetwijfeld niet geheel onbekend voor het Allstars publiek. Op 8 oktober stappen ze beiden voor het eerst in de ring en ze krijgen meteen geduchte tegenstanders. Bellamy en Walker trainen al een hele poos bij SLAM! Wrestling Academy, en weten het sinds dag één al zeer goed met elkaar te vinden. Het was dus ook slechts een kwestie van tijd voor beide heren het samen opnamen tegen de competitie in de SLAM! Dojo. Nu het tijd is om de overstap te maken naar Allstars doen ze dat uiteraard ook samen als duo.

De nieuwe talenten zullen het bij PWA The Next Level opnemen tegen Scotty Valentine en George Meddleson, samen bekend als Plastic Surgery. Het Nederlandse duo heeft nog iets recht te zetten voor het Allstars publiek. Scotty en George namen eerder dit jaar deel aan de PWA Tag Team Championship Turmoil wedstrijd, maar werden als eerste geëlimineerd door een ander duo afkomstig uit de SLAM! Wrestling Academy dojo; Cyborg & Lucius Ashdown.

Beide teams hebben baat bij een overwinning op 8 oktober. Bellamy en Walker kunnen meteen hun stempel drukken dat ze klaar zijn om de strijd aan te gaan met de Allstars competitie, en Plastic Surgery is uit op eerherstel en vervolgens om ook weer net iets hoger te klimmen op de ladder van de Tag Team divisie bij Pro Wrestling Allstars.

Naast hun tag team wedstrijd maken alle 4 heren ook nog kans om #1 contender te worden voor het European Allstars kampioenschap in de Riot wedstrijd. Een geüpdatet versie van de Riot versie ziet er alsvolgt uit:

prowrestlingallstars

September 19th, 2017

No Comments

Comments are closed.