Shownieuws

THE NEXT LEVEL: Quick Results

THE NEXT LEVEL: Quick Results

Onze jaarlijkse Academy show bracht weer vele nieuwe gezichten en verassingen naar de Allstars ring. In de main event wist Rami Romeo zich te onderscheiden uit 20 andere worstelaars en won de Main Event Riot match. Daardoor is Rami Romeo nu de #1 contender voor het European Allstars kampioenschap, en zal hij op 4 november in Mechelen de regerend kampioen Rex Rage bekampen in een titelwedstrijd.

De vooraf bepaalde Queen of Diamonds titelwedstrijd tussen uitdager Sarah-Elisa Hayes en regerend kampioene Audrey Bride werd bij aanvang meteen verstoord door Steve Venom. Beide leden van Second Solution gingen meteen te werk met een brutale aanval op de Diamonds divisie kampioen, tot haar landgenoot en regerend DareDevil kampioen Nitro haar te redding kwam. Het hele gebeuren ontaarde in een tag team wedstrijd tussen beide kampioenen en de leden van Second Solution waarbij zowel het Queen of Diamonds kampioenschap, alsook het DareDevil kampioenschap op het spel stonden. De eerste beslissing was voor Audrey Bride die Hayes wist te verslaan en zo haar regeerperiode als kampioene van de Diamonds divisie wist te verlengen. Bij de tweede beslissing, na een eerdere miscommunicatie met Second Solution teamlid Spike Bones, wist Steve Venom wel de DareDevil titel als hefboom te gebruiken om Nitro te verzwakken en de titel voor zich te winnen. Maar het feestje was niet van lange duur… Spike Bones was de ‘onopzettelijke’ aanval met de titel van Steve, die oorspronkelijk gericht was op Nitro, niet vergeten en besloot beroep te doen op zijn Catch Cup Contract voor een titelwedstrijd naar keuze. Achter de rug van een nietsvermoedende Steve Venom cashte hij zijn contract in en rolde Steve op voor de overwinning.

– Maverick Rennsson verslaat Keith Mercer
– Kelly & RAFA verslaan Timo Zimone & Rick Taylor
– Guy Vautier verslaat Danny Sparks
– Scotty Valentine & George Meddleson verslaan Asriel Walker & Sam Bellamy
– CATCH CUP ’17 CUP: Spike Bones (c) verslaat Rami Romeo
– QUEEN OF DIAMONDS KAMPIOENSCHAP: Audrey Bride (c) & Nitro verslaan Steve Venom & Sarah-Elisa Hayes
– DAREDEVIL KAMPIOENSCHAP: Steve Venom & Sarah-Elisa Hayes verslaan Audrey Bride & Nitro (c)
– DAREDEVIL KAMPIOENSCHAP: Spike Bones verslaat Steve Venom (c)
– #1 CONTENDER PWA EUROPEAN ALLSTARS KAMPIOENSCHAP RIOT MATCH: Rami Romeo verslaat Scotty Valentine, Rocky Jones, Kelly, TNK, Spike Bones, Steve Venom, Bob the Unicorn Hunter, Maverick Rennson, Keith Mercer, RAFA, Timo Zimone, Rick Taylor, Guy Vautier, Danny Sparks, George Meddleson, Audrey Bride, Nitro, Sarah-Elisa Hayes, Asriel Walker en  Sam Bellamy

prowrestlingallstars

October 9th, 2017

No Comments

Comments are closed.