Shownieuws

UPROAR: Rami Romeo krijgt kans op European Allstars goud

UPROAR: Rami Romeo krijgt kans op European Allstars goud

Bij PWA The Next Level streden 21 deelnemers voor de opportuniteit om #1 contender te worden voor het European Allstars goud van Rex Rage. Het was niemand minder dan Rami Romeo die zich wist te onderscheiden het deelnemersveld en die nu op zaterdag 4 november de kampioen zal mogen uitdagen voor het goud bij PWA Uproar in Mechelen.

Beide heren zijn geen vreemde voor elkaar. Bij het Catch Cup ’16 tornooi wist Rex Rage het feestbeest in de kwartfinales te elimineren. Maar nadat Rex Rage het tornooi diezelfde avond wist te winnen daagde de #Party de toenmalig regerend Tag Team kampioen Rex Rage en zijn partner Rob Raw uit voor een Tag Team titelwedstrijd. Zo nam Rami Romeo diezelfde avond revanche op Rage door samen met Audrey Bride de Tag Team titels van Raw Rage af te snoepen.

Rex Rage is het verlies van het Tag Team goud ongetwijfeld nog niet vergeten en heeft nog een eitje te pellen met Rami Romeo. Weet Rex Rage op zijn beurt weer revanche te nemen op Rami Romeo, of snoept Rami nu ook nog het European Allstars goud van Rex weg?

prowrestlingallstars

October 9th, 2017

No Comments

Comments are closed.