Shownieuws

UPROAR: Tag Team Titelwedstrijd zal nieuw record met zich meebrengen.

UPROAR: Tag Team Titelwedstrijd zal nieuw record met zich meebrengen.

Aan het begin van dit jaar werd bij Pro Wrestling Allstars een oude bloedvete vanonder het stof gehaald. Tussen 2004 en 2008 vochten Sean Lucas en Gabriel Angelfyre een heuse strijd tegen elkaar in België en Nederland. Met wisselend succes wisten de heren elkaar te kloppen met eer en goud op het spel. De heren volgende na 2008 ieder hun eigen pad in de pro wrestling wereld, en hun vete stierf een stille dood.

Dat was tot de Soldiers of Fortune hun debuut maakten bij Pro Wrestling Allstars vorig jaar. Ze kwamen namelijk terecht op het terrein waar Gabriel Angelfyre al sinds 2009 een vaste waarde werd, en ook heel wat goud wist te veroveren. Wanneer Sean en Gabriel voor het eerst weer oog in oog stonden in de ring leek het erop alsof de strijdbijl voorgoed begraven leek en streden ze naast elkaar in de Sole Survivor wedstrijd. Maar dit jaar bleek die neutrale sfeer ver zoek wanneer de Soldiers of Fortune samen met Rex Rage aan de basis lagen van het uit elkaar vallen van de Church of Angelfyre. De oorlog tussen Lucas en Angelfyre werd hervat.

Aan het begin van de zomer troffen beide elkaar voor het eerst in bijna 10 jaar weer in een één op één wedstrijd bij PWA Face Off. De inzet was hoog, want Sean Lucas had namelijk het ontbrekende stukje van de puzzel in Gabriel’s Allstars carriere: het PWA Tag Team kampioenschap. Dat is namelijk de enige titel die Angelfyre nog nooit wist te veroveren. Indien de Savior hun één op één wedstrijd wist te winnen kreeg hij bij hun volgende ontmoeting kans op een Tag Team titelwedstrijd. Indien Sean Lucas met de zege naar huis zou gaan zou Gabriel Angelfyre nooit meer een kans op het Tag Team goud krijgen.

De herboren Gabriel Angelfyre wist in Hulste aan het langste eind te trekken en wist zo een unieke kans op een nieuwe mijlpaal bij Pro Wrestling Allstars te verzilveren. Op 4 november krijgt de Modern Messiah dus de kans om het op te nemen tegen de regerend PWA Tag Team kampioenen; Sean Lucas en Andrei Ivanov. Maar nu reist de vraag: wie zal Gabriel Angelfyre’s tag team partner worden? Door de jaren heen heeft Gabriel samen met zijn volgers van de Church of Angelfyre alle leden van het Allstars roster het vuur aan de schenen gelegd, en na het ontbinden van de Church eerder dit jaar lijkt Angelfyre niemand meer te hebben die hem wil vertrouwen. Als Angelfyre niet tijdig een partner vind om de strijd aan te gaan met de kampioenen lijkt het erop dat deze wedstrijd wel eens zou kunnen uitdraaien in een 2 vs 1 wedstrijd, en dat speelt niet in het voordeel van de uitdager.

Wie ook op 4 november aan het langste eind trekt zal geschiedenis schrijven. Zoals eerder vermeld is het Tag Team goud het laatste stukje van de puzzel voor Gabriel Angelfyre om alle titels bij Pro Wrestling Allstars te winnen en om als eerste man binnen de organisatie de Grand Slam titel te behalen. De Soldiers of Fortune op hun beurt staan vandaag exact 334 dagen aan de top van de Tag Team divisie. Daarmee zijn ze vandaag exact 30 dagen verwijderd om het record van Rob Raw en Rex Rage als langst regerende PWA Tag Team kampioenen te breken. Als de Soldiers de titels met succes verdedigen zullen ze het record van 364 dagen verbreken voor hun volgende potentiële titelverdediging op 2 december bij PWA Sole Survivor II.

Welk record zal er gevestigd worden op 4 november? En zal Gabriel Angelfyre tijdig een partner voor de wedstrijd weten te vinden?

prowrestlingallstars

October 12th, 2017

No Comments

Comments are closed.