Shownieuws

SOLE SURVIVOR II: Tag Team Mashup

SOLE SURVIVOR II: Tag Team Mashup

Onze fans weten al langer dat Pro Wrestling Allstars staat voor unieke, creatieve en verrassende wedstrijden. Op 2 december vuren we dan ook een tag team mashup op jullie af. Wat is een tag team mashup vragen jullie jezelf nu af? Wel, we namen 4 specialisten uit de tag team divisie en zette hen in één ring. De enige twist aan de wedstrijd is dat ze hun vaste partner aan hun zijde hebben, maar dat ze met een partner uit een ander tag team moeten samen werken. Daniel Montanus en Cindy stuurden ieder twee gezanten uit hun groep die het met elkaar zullen moeten vinden in de ring als ze een overwinning wensen te behalen.

Als eerste vertegenwoordiger voor team Daniel krijgen we Jimmy Lightning. Samen met Hard Rock Inc. lid Jeff McCready wist Jimmy tot tweemaal toe het Tag Team goud bij Pro Wrestling Allstars te grijpen. Lightning staat er voor bekend om zijn tegenstanders alle hoeken van de ring te laten zien met heel wat loeiharde en impressionante moves. In Boom zal hij deze keer niet met McCready de ring delen, maar zal hij Scotty Valentine aan zijn zijde hebben. Dat Scotty heel wat in zijn mars heeft heeft de Nederlander al vaak bewezen, en ook met zijn Plastic Surgery partner George Meddleson wist Valentine reeds overwinningen te boeken in de Allstars ring. Maar zal de rechttoe rechtaan stijl van Lightning vlot mengen met de egocentrische Scotty Valentine?

Team Cindy vertrouwt op voormalig Tag Team kampioen en één helft van de #Party, Rami Romeo. Het feestbeest van de Allstars ring heeft zich sinds zijn debuut in 2015 op korte tijd kunnen doorstoten naar een vaste waarde op het main roster. En in de zomer van 2016 wist hij samen met Audrey Bride de meest dominante Tag Team kampioenen uit de geschiedenis van Pro Wrestling Allstars te onttronen. Op 2 december moet Rami de strijd aan zonder de Hongaarse blondine maar word hij bijgestaan door Joel Vox. De jongeman uit Eindhoven zal het feestbeest moeten zien te temperen en zijn energie zien te behouden voor de wedstrijd, net zodat we dat van Joel gewoon zijn met zijn tag team partner en protogé Jay List.

Heel wat stijlen en karakters worden zo in het Feestpaleis met elkaar gemengd, maar slechts één team kan met een overwinning weer naar huis keren. Weten Lightning & Valentine hun krachten te bundelen om een zege te behalen, of word het ‘work hard, party hard’ als Romeo en Vox weten te winnen?

prowrestlingallstars

November 23rd, 2017

No Comments

Comments are closed.