Shownieuws

SOLE SURVIVOR: #1 vs #30

SOLE SURVIVOR: #1 vs #30

Om een wedstrijd met 29 andere deelnemers te winnen moet je niet alleen in zeer goede vorm zijn maar moet je ook het geluk hebben om een goede loting te hebben. De deelnemers van de Sole Survivor wedstrijd zullen net voor de wedstrijd van start gaat in de backstage een nummer mogen trekken en zullen zo te weten te komen wanneer ze aan de wedstrijd worden toegevoegd. Echter zullen er slechts 28 nummers geloot worden. Het Allstars bestuur nam echter het nummer 1 en het nummer 30 uit de loting. Wie die nummers zullen bekleden in de Sole Survivor zullen we in het begin van de avond nemen wanneer Nate Devlin en Mark Benjamin elkaar voor de laatste keer in een één op één wedstrijd zullen treffen dit jaar.

De voormalig tag team partners namen het tegen elkaar op in de allereerste Allstars wedstrijd van dit jaar. Nadat ze in december 2016 naast de Tag Team titels grepen liet Nate Devlin zijn frustraties de vrije loop op Mark. Dit resulteerde in een één op één wedstrijd tijdens PWA Redemption. Het was Mark Benjamin die de confrontatie tussen beiden wist te winnen. Devlin was absoluut niet tevreden met de uitkomst van de wedstrijd en klopte bij het Allstars bestuur aan voor een rematch, en die kreeg hij één maand later bij PWA Accelerate. In deze wederom intense confrontatie tussen de heren was het Nate die met de zege naar huis ging.

Voor dat het jaar afgelopen is zullen Mark en Nate elkaar voor een laatste keer treffen en zullen we te weten komen wie de oorlog weet te winnen. Maar er staat meer dan alleen de eer van de overwinning op het spel. De winnaar van dit Nederlandse onderonsje krijgt het felbegeerde nummer 30 in de Sole Survivor en zal dus als allerlaatste deelnemer toegevoegd worden aan de wedstrijd, maar de verliezer moet genoegen nemen met het gevreesde nummer 1.

Wie van beiden weet de strijd te winnen en kan relaxed de Sole Survivor wedstrijd uitzitten tot aan het einde?

prowrestlingallstars

November 29th, 2017

No Comments

Comments are closed.