Mijlpaal

Nitro schrijft meermaals geschiedenis tijdens Sole Survivor II

Nitro schrijft meermaals geschiedenis tijdens Sole Survivor II

Dat Nitro door het winnen van de Sole Survivor wedstrijd het voorbije weekend dé man van de avond was is onmiskenbaar. Dat hij daarbovenop ook het European Allstar kampioenschap veroverde zorgt ervoor dat hij eveneens PWA’s tweede Grand Slam kampioen werd. Na Gabriel Angelfyre is Tamas Szabo de tweede man bij Pro Wrestling Allstars die zowel het DareDevil, Tag Team en het European Allstar kampioenschap wist te winnen. Op een periode van slechts 1 maand en 25 dagen wist hij alle drie de titels in zijn bezit te hebben.

330 dagen na het voor de tweede maal winnen van het DareDevil kampioenschap verloor hij de titel op 8 oktober aan Steve Venom tijdens PWA The Next Level. Op 4 november kwam Nitro geheel onverwacht de ‘Modern Messiah’ Gabriel Angelfyre ter hulp in de wedstrijd tegen toenmalig Tag Team kampioenen, Soldiers of Fortune. Gabriel en Nitro veroverden het Tag Team goud en zo werd Angelfyre die eerste avond gekroond tot eerste Allstars Grand Slam kampioen. Hoewel Nitro en Johnny Evers (vervanger voor de geblesseerde Gabriel Angelfyre) het goud op 2 december weer verloren aan Rex Rage en Rob Raw, wist de Hongaarse kampioen diezelfde avond wel het European Allstars kampioenschap te veroveren na een slopende Sole Survivor wedstrijd.

Tamas trad nu ook toe tot de lijst met Audrey Bride en Gabriel Angelfyre die ieder tot 4 maal toe in hun carrière Allstars goud wisten te veroveren. En als dat nog niet genoeg was zette Nitro ook dit jaar opnieuw nieuwe records in de Sole Survivor wedstrijd. Tijdens de eerste editie vorig jaar had Nitro het record van langste tijd in de Sole Surivor wedstrijd door het 17 minuten en 48 seconden in de wedstrijd uit te houden. Hoewel hij toen als voorlaatste uit de wedstrijd werd geëlimineerd door de uiteindelijke winnares Kazza G wist Tamas toen wel samen met Johnny Evers voor het meeste aantal eliminaties te zorgen in de wedstrijd. Beide elimineerden ze ieder 4 deelnemers uit de wedstrijd.

Dit jaar sneuvelde de records en legde Tamas de lat opnieuw hoger. Nitro won de wedstrijd maar liefst 22 minuten en 30 seconden nadat hij aan de wedstrijd werd toegevoegd als deelnemer #16. Maar ook het aantal eliminaties lag dit jaar hoger met maar liefst 6 deelnemers die uit de wedstrijd werden geëlimineerd door de uiteindelijke winnaar.

Na slechts 2 Sole Surivor wedstrijden kent Nitro een gezamenlijke tijd van 40 minuten en 18 seconden aan de wedstrijd. Daarmee doet hij veel beter dan de nummer 2, Steve Venom met een tijd van 17 minuten en 58 seconden en nummer 3, Rex Rage met een tijd van 17 minuten en 15 seconden. En met een totaal van 10 eliminaties na 2 Sole Survivor edities heeft hij meer dan het dubbel aantal eliminaties dan Johnny Evers die op de tweede plaats staat met een totaal van 4 eliminaties.

prowrestlingallstars

December 8th, 2017

No Comments

Comments are closed.