Hall of Fame

In 2013 introduceerde Pro Wrestling Allstars de PWA Hall of Fame. Hier eren we worstelaars met een respectabele carrière binnen- en buiten Pro Wrestling Allstars, alsook alle mensen die voor onze organisatie en onze sport veel betekenen of betekend hebben.

hofdestructo#1 DESTRUCTO
18/08/2013 – Schelle

De eerste man die in de PWA Hall of Fame werd ingewijd is de Nederlandse “DESTRUCTO”. Sinds 1999 was Destructo actief in de wrestlingsport. Hij was voornamelijk te zien in Nederland, Duitsland en België. Gedurende zijn 14 jaar lange carrière werd de Nederlandse legende geteisterd door verschillende blessures die hem uiteindelijk tot de beslissing hebben gedwongen om afscheid te nemen van het actief deelnemen aan wedstrijden. “Hart voor wrestling, Hard in wrestling” was de lijfspreuk van Destructo. Naast de ring was hij ook nog actief als trainer en organisator.

hofeddy#2 EDDY DE LA COMBE
11/10/2014 – Hemiksem

Eddy vocht zijn laatste wedstrijd exact een jaar geleden, en hij speelde een belangrijke rol in het verhaal van het PWA DareDevil kampioenschap. Niet alleen was hij de eerste worstelaar die de titel won, maar hij houd nog steeds het record als langst regerend PWA DareDevil kampioen. 532 dagen stond Eddy De La Combé aan de top van de DareDevil competitie. Het is dan ook met veel trots dat Pro Wrestling Allstars Eddy De La Combé mocht huldigen als nieuwe PWA Hall of Fame-er.

hofpengel#3 LLOYD PENGEL
07/11/2015 – Boom

Het Surinaamse feestbeest nam op 7 november 2015 afscheid van de wrestlingwereld. Hij stootte tijdens zijn laatste show door naar de main event, een titelwedstrijd voor het vacante European Allstar championship tegen Gabriel Angelfyre, Young Money Chong en Tengkwa. Hoewel Lloyd de titel niet wist te winnen werd hij wel geëerd door het Allstars bestuur en het voltallige roster voor zijn carrière. Pengel maakte zijn PWA debuut in 2010 als één deel van Sranang Express, maar zijn grootste successen boekte hij als singles worstelaar. Zo won hij in 2012 het jaarlijkse Catch Cup tornooi, alsook het PWA DareDevil kampioenschap.