Nieuws

PWA Sole Survivor III – Powered4.TV

december 2, 2020
319 Views
no comments
2 minutes read
PWA Sole Survivor III – Powered4.TV

PWA Sole Survivor III bracht wat het beloofde in het voorjaar van 2019; actie, spanning, sensatie en tal van verassingen. Herbeleef het volledige event vanaf dit weekend via Powered4 TV.

Kijk hoe Daniel Sparks de SLAM! Wrestling Academy titel verdedigd tegen nieuwkomer Leo Leroi, ontdek wie de open challenge van Warriors of the World beantwoord voor het PWA Tag Team goud, en kijk mee naar de eerste Queen of Diamonds titelverdediging van Sensational Jami Sparx tegen de Française Amale Winchester.

Zafar Ameen en Tamás Szabó strijden om een gunstige loting tijdens de Sole Survivor wedstrijd, de verliezer word immers de eerste die de wedstrijd zal moeten betreden. Ruby Radley verdedigd haar DareDevil titel voor het eerst en krijgt meteen af te rekenen met twee uitdagers in Scott Valentine en Benjamin Van Es.

The Fabulous Nicky zet zijn European Allstars kampioenschap op het spel tegen de debuterende El Normalico, maar leert al snel dat de grote verassing nog moet komen wanneer Johnny Evers terugkeert naar de Allstars ring.

En dan komen we aan het moment van de avond. 30 worstelaars, 1 winnaar. Wie wint de derde Sole Survivor editie, en kaapt meteen ook de Catch Cup trofee weg met het bijhorende contract voor een titelwedstrijd naar keuze?

Meld je aan bij Powered4.TV en ontdek het zelf vanaf zaterdag 5 december via https://powered4.tv/channels/pro-wrestling-allstars

Blijf onze social media kanalen zeker in de gaten houden want we hebben nog meer leuk nieuws in petto!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *