Nieuws

Sole Survivor II nu verkrijgbaar via Powered4TV

augustus 4, 2021
75 Views
no comments
2 minutes read
Sole Survivor II nu verkrijgbaar via Powered4TV

Terwijl wij volop aan het voorbereiden zijn om jullie binnenkort weer het beste van Pro Wrestling Allstars te brengen hebben we alvast goed nieuws voor onze fans.

Achter de schermen is er de voorbije weken gewerkt aan enkele Allstars klassiekers die we online aanbieden via onze mediapartner Powered4TV. Vandaag is het eerste classic evenement te bekijken via ons kanaal bij Powered4TV.

‘The Voice of the Allstars’ Tax Williams neemt jullie mee terug in de tijd naar Sole Survivor II dat plaatsvond op 2 december 2017 in het Feestpaleis te Boom. Herbeleef de felbevochten wedstrijden met onder andere het gevecht om de PWA Queen of Diamonds titel tussen Killer Kelly, Isla Dawn en verdedigend kampioen Audrey Bride. Daarnaast was er ook de Steel Chain wedstrijd waar Spike Bones het DareDevil kampioenschap verdedigde tegen zijn voormalig tag team partner Steve Venom.

Laten we ook de terugkeer van The Warriors of the World niet vergeten, met Rob Raw en Rex Rage die de regerende tag team kampioenen Tamas Szabo en zijn verassende tag team partner Johnny Evers uitdaagden voor het goud.

In het main event van de avond bracht Pro Wrestling Allstars voor de tweede keer op rij 30 internationale talenten samen voor een nieuwe Sole Survivor editie. Wie gaat er naar huis met de eer van de overwinning én het PWA European Allstars kampioenschap?

Herbeleef het volledige evenement nu via https://powered4.tv/channels/pro-wrestling-allstars/shows/pwa-sole-survivor-ii

Maar wacht, er is nog meer goed nieuws! Nieuwe abonnees krijgen de eerste maand aan 50% wanneer je de code ‘PWA’ gebruikt bij de checkout. Abonnees kunnen naast de Pro Wrestling Allstars shows ook genieten van honderden andere evenementen, aangeboden door meer dan 60 verschillende organisaties waaronder TNT Extreme Wrestling, Wrestle Island, Wrestling For, Chicagoland Championship Wrestling en onze Belgische collega’s van Relentless Wrestling. Powered4TV is overal ter wereld verkrijgbaar, elke week word nieuwe inhoud toegevoegd, en je kan je abonnement op elk moment annuleren zonder kosten of zorgen.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *