Info

Pro Wrestling? Daarvoor moet je bij Pro Wrestling Allstars zijn! Deze organisatie zorgt al sinds 2008 voor spektakel op de meest intensieve, sportieve manier die er bestaat.

Wat is ‘pro wrestling’, hoor ik u vragen? Het is een extravagante mix van vechtsport en vertier, voor ieders vermaak. Tijdens een show ziet u pijn en vreugde, compleet waanzinnige stunts, opvallende entertainers, dat alles in een evenement dat zijn gelijke niet kent. Toeschouwers worden verbaasd en vermaakt en kunnen zich blind staren op de waanzinnige wedstrijden die niemand onberoerd zullen laten.
Pro Wrestling is al langer enorm populair in de Verenigde Staten, Japan en Mexico, maar begint nu ook in Europa steeds meer voet aan wal te krijgen. Onze worstelaars komen dan ook niet alleen uit ons Belgenlandje, maar onder meer ook uit Nederland, Ierland, Hongarije en de Verenigde Staten. Pro Wrestling Allstars atleten hebben ook al over de hele wereld hun opwachting gemaakt, dus de kans om huidige en toekomstige wereldsterren te komen toejuichen is meer dan bestaande!

Pro Wrestling Allstars biedt plezier aan voor het hele gezin tijdens elke show en fans mogen zich ten volle laten gelden om hun uitverkoren worstelaar (man of vrouw) aan te moedigen. Interactie is het sleutelwoord. Zie je favoriete worstelaar enorme obstakels tegemoet te treden en de overwinning in de wacht te slepen!

Pro Wrestling Allstars organiseert op regelmatige basis shows binnen Belgiƫ. In het verleden zijn er al shows geweest in onder meer Boom (de Pro Wrestling Allstars thuisbasis) en Mechelen, maar ook elders in Belgiƫ vallen de Pro Wrestling Allstars terug te vinden.

Wil u dit spektakel in levende lijve aanschouwen en een adrenaline-gevulde avond beleven? Hou dan zeker de website (www.prowrestling.be) of de Facebookpagina (facebook.com/ProWrestlingAllstars) in het oog!